Meditatie: Tu Insuti - atelier cu Daniel Claudiu Caragata

Meditatie: Tu Insuti - atelier cu Daniel Claudiu Caragata

Exista in tine! Sunt structuri de inalta energie pe care de obicei nu le folosesti! Pentru a le activa trebuie sa redeschizi fluxuri ce sunt acum acoperite de uitare. Poate ai mai cautat acest lucru pana acum. Ori poate ai citit despre bucuria, despre pacea “aceea”. Uneori pacea pare un mit, iar viata un tumult ce da peste tine. Te invit sa petrecem un timp experimentand o vedere intr-un fel noua. Sa ne amintim ceea ce a fost mai demult uitat . 

PRACTICA MEDITATIEI este singura modalitate de a scoate FIINTA la suprafata. Incepand cu acest modul de trei intalniri, vei avea un context energetic special creat in care vei practica intens, vei explora tehnici si vei primi informatii pentru a ajunge in acea stare in care perceptia realitatii se intregeste si conflictele vietii sunt mult mai usor depasite. 

Este stiut ca nici o problema nu se rezolva de la nivelul la care a fost creata. Ai nevoie de privirea vulturului. Priveste-ti gandurile! Fii treaz in visul tau! Asta-ti va permite sa atingi dorintele tale cele mai inalte. Inalta energie care insoteste aceste stari iti deschide caile si topeste blocajele de orice fel. Incepand cu acest modul vei exersa acest proces intr-un mod puternic si eficient. Viata devine astfel un flux de evenimente insotite de claritate, creativitate, putere si liniste. La acest atelier afli cum si pentru ce poti avea o practica meditativa, metodele ajutatoare, conexiunea intre minte, energie si realitate. Dupa acest prim modul de trei intalniri vor mai exista unul de practica de 10 intalniri si inca unul de practica avansata si tehnici speciale care vor pregati o tabara de vara cu practica intensa.

Ne vedem la Hermitage, Bucuresti, Str. Mihai Eminescu, nr.127 pe datele de 8, 13 si 20 DECEMBRIE 2017, de la 19.30 la 21.30.
INSCRIE-TE PE FORMULARUL DE LA LINKUL URMATOR:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSethguuFZBVflGCR91pp4Xb3Vk52wu5LavGkGXfAchfonJQ/viewform

PENTRU ALTE LAMURIRI CONTACTEAZA:
soultechnologiescontact@gmail.com sau 
WhatsApp: 0721489302

Aceste trei intalniri constituie un modul unitar in care se initiaza o practica progresiva. Ele nu pot fi achizitionate separat. 

Costul este de 240 lei pentru cele trei intalniri daca plata se face pana pe data de 4 decembrie, dupa care costul este de 270 lei. Plata se face prin virare in cont bancar la inscriere. Datele si costul pentru urmatoarele module vor fi anuntate ulterior. 

ORGANIZATOR:  Daniel Claudiu Caragata, soultechnologiescontact@gmail.com, WhatsApp/ 0721489302

Daniel practica meditatia si antrenamentul energetic de mai mult de 20 de ani. Abordeaza aceasta latura a cunoasterii dintr-o perspectiva integratoare si scoate la suprafa?a conexiunile profunde dintre minte si corp, om, energie, societate si natura, pentru a ajuta pe fiecare sa-si descopere un optim functional, pentru a se vindeca si dezvolta pornind din contextul concret al vietii lui. Psiholog, osteopat si terapeut, a asezat sub umbrela conceptului SOUL TECHNOLOGIES practicile cele mai puternice pentru ca individualitatea fiecaruia sa se poata manifesta in deplinatatea fortelor sale. Asa incat, la SOUL TECHNOLOGIES vei gasi instrumente eficiente de dezvoltare personala si metode eficace pentru depasirea dificultatilor de viata.

Vino la Hermitage in Bucure?ti, Str. Mihai Eminescu, nr.127 pe datele de 8,13 ?i20 DECEMBRIE 2017, de la 19.30 la 21.30. ÎNSCRIE-TE PE FORMULARUL DE LA LINKUL URMATOR: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSethguuFZBVflGCR91pp4Xb3Vk52wu5LavGkGXfAchfonJQ/viewform

PENTRU ALTE LAMURIRI CONTACTEAZA:
soultechnologiescontact@gmail.com, WhatsApp/ 0721489302


HARTA LOCATIEI o gasesti aici:
http://www.hermitageurban.ro/contact

 cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste