Tainele Feminitatii Sacre cu Oana Stoianovici

Tainele Feminitatii Sacre cu Oana Stoianovici

Un ritual de initiere în feminitatea matura, traita la cel mai inalt potential de expresie. O aventura initiatica formata din 10 pasi, care te vor ghida catre unicitatea ta si catre cum sa iti exprimi aceasta unicitate, într-un fel împlinitor. Un workshop avansat, de patru zile, care iti va oferi ghidarea care te va reconecta la esenta energiei feminine.

DE CE VORBIM DESPRE FEMINITATE?

Calea catre maiestrie in trairea principiilor si valorilor feminine a fost uitata. Iar aceasta uitare lasa un gol imens, pentru femei si barbati deopotriva. In societatile stravechi, feminitatea si masculinitatea nu erau un simplu dat biologic. Ele implicau o "devenire". Un lung sir de practici ancestrale si gesturi ritualice, pe care atat fetele, cat si baietii trebuiau sa le parcurga pentru a deveni femei si, respectiv, barbati. Ghizii, a caror menire era sa ordoneze haosul si sa ofere claritate, erau femei sau barbati intelepti, fara de care ritualul nu si-ar mai fi indeplinit functia transformatoare. 

Workshopul Tainele Feminitatii Sacre s-a nascut tocmai din dorinta de a le oferi tuturor femeilor ghidarea si practicile care sa le reconecteze cu esenta energiei feminine. Workshopul Tainele Feminitatii Sacre este un ritual de initiere in feminitatea matura, trait? la cel mai înalt potential de expresie. O aventura initiatica, formata din 10 pasi, care te va ghida catre unicitatea ta si catre cum sa iti exprimi aceasta unicitate, intr-un fel implinitor.

Incepe cu o calatorie in trecut, in vremurile cand energia feminina era onorata si ingrijita prin practici ghidate, de femei intelepte, ritualuri transmise din generatie in generatie, ca o comoara de pret. Ne conectam si noi, prin ritual, la cunoasterea femeilor de atunci si invatam ce inseamna sa avem grija de noi, cu adevarat, la toate nivelurile. Invatam cum sa cream aceste spatii sacre si cum sa integram in viata noastra, zi de zi, practici care ne ancoreaza in esenta feminitatii noastre si ne permit sa traim la un nivel inalt de claritate, creativitate, senzualitate, putere si frumusete.

Mergand pe acest drum, reperele de care avem nevoie incep sa ni se releve din interior. Asa apare, in fiecare dintre noi, femeia inteleapta, cea care are atat de multe sa ne invete despre curajul de a fi adevarate cu noi insene. Asa se trezeste mama interioara, care ne invata cum sa avem grija de noi si cum sa hranim proiectele noastre si relatiile pe termen lung. Femeia salbatica ne poarta catre creativitate si senzualitate, iar fecioara ne invata cum sa ne intoarcem la prospetime si compasiune, pentru a crea din nou. 

 

Workshop-ul Tainele Feminitatii Sacre are loc pe 2-3 si 9-10 decembrie 2017.

Investitia ta este de: 2315 LEI

INSCRIERI: http://oanastoianovici.ro/tfs/ 

Daca ai intrebari sau, pur si simplu ai nevoie de o incurajare sau de o solutie rapida scrie, fara ezitare, la: contact@oanastoianovici.rocosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste