Dansul Sufletului cu Vernon Foster si Ioana-Maria Iliut

Dansul Sufletului cu Vernon Foster si Ioana-Maria Iliut

Cântecul si muzica sunt cele mai stravechi metode de rugaciune si calatorie înspre sine. Cu ajutorul practicilor spirituale, nativii americani folosesc cântecul si dansul ca si metode de comunicare cu elementele universale. 

Dansul Sufletului este un mod unic de miscare, o metoda terapeutica de a intra în contact cu cea mai adânca parte din noi. Sunt folosite metode contemporane de vindecare cu ajutorul bataii tobei, pregatirii ceremoniale si a muzicii popoarelor. 

Aceasta minunata forma de munca interioara permite debarasarea de toate inhibitiile si poate aduce întelesuri profunde, într-un cadru de grup sigur si ghidat.

Legati la ochi, veti calatori dincolo de propria voastra constiinta, eliberându-va de frici si limitari, pentru a aduce la suprafata cele mai creative parti ale voastre. Va veti bucura de un spatiu sigur, în care Vernon Foster, cu ajutorul cunoasterii traditionale, va va fi alaturi, pentru a putea patrunde adânc in sufletul vostru si a primi suflul unui nou început.

Vernon Foster si Ioana-Maria va vor îndruma cu maiestrie si blandete în calatoria voastra personala, pe masura ce veti dansa si veti privi în adâncul vostru. Alaturati-va lor pentru patru ore de dans spiritual! 

Detalii despre Vernon Foster si Ioana-Maria Iliut:
www.spiritualitatenativamericana.wordpress.com

***

Cost de participare: 130 ron
Inscrieri: spiritualitatenativamericana@gmail.com

Multumim ca dati mai departe vestea prietenilor vostri. 
Va asteptam cu drag!cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste