Meditation adventUre: workshop de meditatie cu Kiran

Meditation adventUre: workshop de meditatie cu Kiran

“Meditation is an adventure, an adventure into the unknown, the greatest adventure the human mind can take.”- Osho 

Te invitam la o zi de explorare, regasire, transformare si evolutie personala sustinuta de practica starii de meditatie alaturi de Kiran. 

Exact ca electricitatea, meditatia este un fenomen universal- electricitatea lumineaza in exterior, meditatia aduce lumina in lumea interioara. 
In procesul de a deveni ceva universal, au aparut multe idei preconcepute in legatura cu meditatia: ca ar fi o “religie”, ceva ezoteric, sau ceva legat de o postura anume, ba chiar sa stai in posturi dificile iar pe fata sa afisezi un look “sfant” pentru a ascunde disconfortul si tot asa…

Meditatia poate fi simpla, ceva normal, o componenta naturala a unui stil de viata contemporan. Meditatia este mai degraba o calitate a fiintei, poate deveni o parte esentiala a vietii de zi cu zi. 

In esenta meditatia este arta de a fi constient de ce se intampla atat in interior cat si in exterior, este o calatorie de la A FACE la A FI. 
Desi meditatia in sine nu este o tehnica, sunt multe metode ce ne sustin in a invata, explora si extinde constientizarea in viata de zi cu zi. Cand aceasta calitate a constientizarii creste poate fi un bun prieten oriunde esti- la munca, acasa, la metrou…oriunde. 

Abordarea meditativa presupune intelegerea faptului ca pentru a da ce-i mai bun din noi fiecarui moment din viata noastra- si pentru a fi capabili sa primim ce-i mai bun de la fiecare moment- e nevoie sa fim cat se poate de constienti. Iar pentru a fi constienti avem nevoie sa fim relaxati.
De obicei credem ca pentru a ne relaxa, ‘trebuie’ sa mergem (pe) undeva, sa iesim din contextul vietii de zi cu zi … Cu alte cuvinte, cautam o evadare in exterior (fie ea Vama Veche, munte, o alta tara, un alt peisaj, o alta cultura, etc). Insa oriunde mergi nu poti scapa de tine, cel mai important bagaj pe care-l porti este exact in interiorul tau. Meditatia ofera o alta posibilitate: sa calatoresti in interior pentru a te relaxa. 

Iti propunem sa ‘studiem’ impreuna o materie fascinanta, cu multe aspecte si culori: geografia fiintei, geografia lui A FI… Va invitam sa ne lasam ghidati si sustinuti de diferite tehnici de meditatie activa OSHO (Chakra Breathing, Meditatia Mandala, Meditatia Nadabrahma, Meditatia Kundalini) si pasiva (Surasul Interior, Atisha’s Heart Meditation, Golden Light Meditation, Aura Protectoare). 
*Programul poate fi partial schimbat, in functie de energia grupului. 
Acest workshop experiential este mai degraba o zi de practica a meditatiei prin tot ce facem si suntem. Meditatia inseamna prezenta si centrare in primul rand...

Te invitam la explorarea si extinderea constientizarii prin cea mai fascinanta calatorie pe care o putem avea: aventura interioara prin intermediul meditatiei.

Despre facilitator:
Kiran are o experienta bogata si variata de 20 de ani cu practica meditatiei in general. Explorarile si practica ei personala a trecut prin za zen, yoga, tai chi, meditatii active Osho, ritualuri samanice de meditatie si meditatii sociale. Kiran traieste meditatia ca o calitate a fiintei, o calitate ce se poate rasfrange in orice facem in viata de zi cu zi. Din 2007 sustine impreuna cu Jivan seminarii experientiale de crestere si transformare personala prin meditatie, tantra, constientizare corporala, exprimare emotionala (emotional release), terapie experientiala si trance dance. Pasiunea ei pentru intelegerea holistica a corpului, sufletului, energiei fiintei si vindecarii a facut-o sa exploreze si sa se specializeze in diferite metode de terapii corporale, echilibrare emotionala si energetica. Kiran este si practician Watsu (singura din Romania), specializandu-se de asemenea si in arta masajului balinez traditional. Impreuna cu Jivan, partenerul ei, sustine cursuri in Romania (unde locuieste) si frecvent in Germania. Pe parcursul anilor a sustinut cursuri in Spania, Polonia, Cehia, Olanda, Grecia, India, Rusia. In seminariile pe care le sustine creeaza un spatiu de relaxare, incredere, transformare, acceptare si prezenta.

Mai multe despre Kiran:
https://www.facebook.com/KiranandJivan/

Investitia ta: 200 lei toata ziua 
100 lei partial 
*Partial se poate participa in prima parte (10.00- 13.30) sau a doua parte a zilei (15.00- 18.30). 
*Contributia include: material folosite pe parcursul workshop-ului, pauzele de ceai/ cafea, fructe, snacks-uri sanatoase 

Inscrieri: Kiran.Jivan.Info@ gmail.com, WhatsApp/ Tel +40 728 775 498 (Kiran)
*Inscrierea devine valida dupa achitarea contributiei de participare. Veti primi detalii de plata la inscriere. 
*Locurile sunt limitate la 26 de participanti. 

Va invitam la un altfel de self- investment: relaxarea si scufundarea in A FI, regasirea si explorarea de sine prin meditatie…cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste