Breathe. Believe. Receive. Workshop Yoga cu Rezan

Breathe. Believe. Receive.  Workshop Yoga cu Rezan

O calatorie spre "casa", dragoste si devotament, o calatorie a inimilor deschise spre experienta, conectare si yoga. Inlaturam straturile pe care le-am creat in jurul nostru, pentru a dezvalui adevaratul sine. Vom aduce impreuna fericirea, dragostea si yoga pentru a crea prietenii, memorii si experiente de o viata.

? Vom deschide vocea intr-un mod natural prin recitarea de mantre primind cu inima deschisa vibratia energiei create. Vocea ta este legatura vibrationala catre corpul emotional si spiritual si este principala unealta de comunicare si transformare a emotiilor si starilor de spirit.

? Workshop-ul incepe cu setarea unei intentii si invitatia claritatii viziunii in practica. Pe masura ce se deruleaza, vei fi ghidat sa te misti gratios si puternic inspre realizarea acestor rezolutii si expansiuni ale sinelui prin yoga, meditatie, rezonanta sunetului si technici de respiratie ancestrale. Te vei intoarce acasa simtindu-te clar, vibrant, centrat si reimprospatat pe toate nivelurile: fizic, mental, emotional si spiritual. Vei fi uimit de cat de mult te poti iubi pe tine si lumea din jurul tau.

? Incepem cu o sesiune de yoga ce se numeste "Himalayan Hatha Yoga" - o sesiune menita sa trezeasca si sa invigoreze corpul cu asane clasice de Hatha yoga. A doua parte a programului include o sesiune de yoga mai dinamica, focusata pe aliniament "Prana Yoga Flow" – unde se va crea o legatura mai apropiata intre minte, corp si respiratie, astfel corpul devenind mai usor, mintea mai flexibila, iar inima mai deschisa.

***

? Ce iti ofera acest workshop?
- Meditatie si discutie deschisa despre importanta respiratiei corecte
- sesiune de yoga (90min) Himalayan Hatha Yoga
- Group/circle chanting
Pauza 15-20min
- “9 breathings of Purification” - tehnica de respiratie din stravechea traditie Tibetana Bon transmisa direct de catre Geshe Tenzin Wangyal Rinpoche” si prezentata pentru prima data in cadrul acestui workshop de catre Rezan. Aceasta tehinica de respiratie va deschide toti centri energetici din corp, purtandu-ne constiinta catre un nivel inalt
- sesiune de yoga (90min) - “Prana Yoga Flow” 
- 7 Chakra Chanting - Prin aceasta forma de meditatie Hindu vom debloca si activa energia fredonand sunete specifice fiecarei chakre.


***

? Cui i se adreseaza acest workshop? 
Evenimentul se adreseaza tuturor celor dornici sa practice yoga, indiferent de nivelul de practica sau cunoastere si se desfasoara intre orele 10:00 - 15:00.

Va invitam sa veniti cu saltea de yoga, haine comode, papuci (pentru hol) si sticla cu apa. Daca doriti, puteti sa va aduceti mancare usoara, pentru pauza de 20-30 min de la mijlocul clasei (aprox. 12:00h). Pentru intrebari, nu ezitati sa ne contactati.


***

? Cat costa acest workshop? 
Cost de participare: 120 ron. Inscrierea se face achitand 50% din taxa de participare prin transfer bancar in contul:
Rezan Holistic Health
RO13INGB0000999905109958
ING BANK 

? Cum ma inscriu? 
Participarea se face numai cu inscriere prealabila:
email: info@bodhiyoga.ro
telefon: 0722 664 806


Va asteptam cu drag!cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste