Yoga - Autumn Morning Practice with Livia

Yoga - Autumn Morning Practice with Livia

Va invitam toamna aceasta, sa va incepeti diminetile de joi la Hermitage, cu tehnici de MEDITATIE, exercitii de RESPIRATIE si practica de POSTURI (asanas), alaturi de Livia Constantin, fondatoarea Scolii Internationale de Yoga "Atha Iti" www.athayogaiti.eu 

Beneficiile practicii de dimineata:
- va imbunatatiti flexibilitatea, mobilitatea musculaturii si a articulatiilor
- va dezvoltati puterea, stabilitatea si claritatea
- accesati o stare interioara de bine
- incepeti ziua centrati, energizati si echilibrati.

Fiecare clasa este diferita, fiind predata in traditia Hatha Yoga, cu accent pe aliniament corect. Prin imbinarea unica dintre experienta, prezenta plina de atentie, personalitatea sa si dedicarea cu care studiaza si practica yoga de peste 15 ani, Livia ghideaza clasele de yoga cu blandete si precizie.

Spatiul este deschis tuturor practicantilor de yoga, indiferent de nivelul de experienta, precum si celor preocupati de starea lor de bine si de echilibrul lor fizic-mental-emotional.
___

Pentru confortul vostru personal, va rugam sa ajungeti la Hermitage cu 10-15 minute mai devreme, sa purtati haine comode si sa evitati sa mancati inainte de clasa.
___

Nota Speciala:
Noi, organizatorii, promitem sa cream contextul pentru o experienta interesanta si sigura pentru voi, participan?ii, insa fiecare dintre voi isi asuma raspunderea pentru sanatatea sa in participarea la aceasta serie de ateliere ?i se obliga sa aib? un comportament matur ?i de bun-simt in ceea ce prive?te respectul de sine si fata de ceilal?i participan?i.

Nu este necesara inscrierea, veniti direct la clasa.
Donatie: 50 ron (abonamente 40ronx4 clase=160ron)

Pentru detalii suplimentare:
0720 081 218
livia@athayogaiti.eu
www.athayogaiti.eucosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste