Trance Revelations: Trance Dance Ritual workshop with Kiran&Jivan

Trance Revelations: Trance Dance Ritual workshop with Kiran&Jivan

‘A place of pure MAGIC…It’s the place athletes call the ‘zone’. Buddhists call ‘satori’. It’s a place of pure light that holds the dark within it.’- Gabrielle Roth 

Va invitam la o zi unica plina de revelatii si magie, o zi dedicata experientei profund revelatoare a Ritualului Trance Dance. 
Samanismul si Ritualul Trance Dance ne invita sa intram constient in intuneric, in partile intunecate din noi. Aceasta zi este o invitatie de explorare a umbrei personale. Umbra este ceva neexplorat si neconstientizat. 

Trance Dance este un mix de miscare corporala, ritmuri dinamice de toba, tehnici de respiratie, intentia pe care o punem in ritual/ dans si - mai ales- folosirea unei banderole (pentru ochi)- impreuna stimuland o stare de transa care duce la claritate mentala, deschiderea altor simturi decat cel vizual, vigoare fizica si bunastare generala. 

Revelatiile sunt latente pentru ca nu le dam o intentie, o cautare. Revelatiile au nevoie sa iasa la iveala din intuneric, ca un lotus ce infloreste din mal. 
No Mud No Lotus
No Dark No Light
No Dark No Revelation…

Pe parcursul zilei veti lucra asupra unei intentii personale prin experienta si practica a 2 ritualuri Trance Dance diferite, prin desenarea experientei si prin integrare in cercul de inchidere (closing circle).
Intentia in ritual este o forta, ceva ce (te) atrage ca un magnet. Dupa ce tanjeste sufletul tau? … Stai o vreme cu intrebarea asta si deschide-te catre mister, catre necunoscut.

Vino sa dansezi cu banderol ape ochi, sa iti (re)trezesti simturile si viziunea interioara, INTUITIA. 
Vino sa explorezi si sa te lasi ghidat/a de dansul fiintei tale, fara sa te preocupe daca dansezi/ te misti bine sau nu. Miscarea se intampla de la sine, intuitia ne ghideaza mereu corpul si simturile. 
Vino sa descoperi si sa explorezi noi miscari interioare si exterioare, noi dansuri, vino sa experimentezi cum e sa devii dansul in sine. 


Deseori pierdem contactul cu intuitia, cu viziunea interioara. Ajungem sa ne bazam mult pe exterior, pe parerile celorlalti. Ritualul Trance Dance ne invita si provoaca sa ne intoarcem catre noi insine/ insene, sa plonjam in oceanul din interior. Recreind ritualuri ancestrale de vindecare si transformare, folosind tehnici si metode contemporane, ritualul Trance Dance este o onorare a vietii asa cum ni se ofera ea, o scufundare in inconstient. O intoarcere catre noi insine, catre radacinile noastre, catre casa noastra interioara… Cand este practicat indelung sau frecvent, ritualul poate deschide o poarta catre o noua dimensiune. O dimensiune in afara spatiului si timpului asa cum le percepem de obicei, o explorare dincolo de realitatea liniara. Parcursul nostru interior este un MISTER. In esenta, Ritualul Trance Dance se adreseaza si (re)acceaseaza misterul din noi, esenta noastra. ~ Let Doors Open ~ 

Kiran si Jivan au o practica personala de peste 10 ani cu diferite metode samanice si de transformare interioara. Din 2008 ghideaza si sustin impreuna sesiuni si workshop-uri experientiale de miscare, dans, exprimare si constientizare corporala si emotionala, meditatie. Inspirati de munca lui Osho (initiatorul folosirii muzicii, banderolei si dansului ca metode de explorare, transformare si meditatie), a lui Frank Natale (creatorul Ritualului Trance Dance asa cum se practica astazi) si a lui Wilbert Alix (co- fondator si directorul Trance Dance International), Kiran & Jivan au adus si raspandit in Romania Ritualul Trance Dance ca si practica regulata. Colaboreaza cu Institutul Trance Dance International – Wilbert Alix din 2010. In ghidarea si sutinerea ritualului incorporeaza elemente din practica lor de meditatie, terapie experientiala orientata pe corp si tantra. Mai multe despre munca lor direct pe blog: http://KiranandJivan.blogspot.ro/ 

Investitia ta: 250 lei
200 lei pentru studenti 
~Pe langa participare, costul include material felosite, apa, ceai, fructe si snacks-uri sanatoase 

Inscrieri la: Kiran.Jivan.Info@gmail.com, WhatsApp +40 728. 775 498 
***Inscrierea este valida dupa achitarea costului de participare. Veti primi detalii pentru plata la inscriere. 
***LOCURILE SUNT LIMITATE LA 26 DE PARTICIPANTI!*** 

*Va rugam sa fiti la Hermitage cu 15 minute inainte de incepere pentru a va schimba (daca e nevoie), pentru facilitarea accesului in sala si pentru a fi in spatiu intr-un mod confortabil. 
*Va invitam sa aveti haine lejere de schimb (care sa nu va incomodeze in miscare/ dans) si aduceti-va propria bandana/ baderola daca aveti. Vom avea si noi banderole. 

Ofera-ti o zi petrecuta constient cu elemente ce fac parte din viata de zi cu zi: respiratie pe muzica, ritm, sunet, miscare, intentie ~ toate sunt prezente in viata noastra.

‘Trance Dancing is great natural exercise, an easy and vibrant form of moving trance…it heals body, mind and emotions by inviting SPIRIT into this life and REVEALING other lives, known and unknown.’ – Frank Natale
cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste