Way of the Ancients - Editia a II a 2017

Way of the Ancients - Editia a II a 2017

Way of the Ancients - Editia a II a 2017
Conferinta - Viziunea spirituala în lumea moderna

Avem bucuria si onoarea sa va invitam la a II a editie a unui eveniment unic în Romania „Way of the Ancients”, care si in acest an se bucura de prezenta mai multor invitati dornici sa impartaseasca cu noi toti calatoria lor în lumea spirituala. In acest an ne vom bucura de o conferinta a carei tema este “Viziunea spirituala in lumea moderna”, asa cum este ea perceputa si vazuta atat de nativii popoarelor indigene cat si de noi cei care calcam pe urmele lor cautand sa gasim integritatea, pacea si iubirea de sine. Conferinta va fi urmata de un Workshop sustinut de invitatii nostri la Rasnov, iar in incheierea Summitului ne vom bucura de sunetele vindecatoare ale muzicii intr-un concert sustinut la Bucuresti.

Este imbucurator sa vedem cat de multi oameni din cultura noastra de astazi sunt preocupati de intoarcerea catre practicile spirituale antice si ale samanismului. Acestea sunt vremuri in care noi toti cei aflati pe aceasta planeta ne regasim si readucem autoritatea spirituala proprie in vietile noastre, gasind unelte menite sa ne ajute in rezolvarea problemelor noastre. Simtim ca vremurile in care traim cer ca in comunitatile noastre sa existe invatatori spirituali bine instruiti. Este timpul ca noi sa readucem practicile spirituale in comunitatile noastre, sa le facem disponibile acelora care doresc sa invete mai mult despre cum pot fi aduse si integrate aceste practici în vietile noastre.

Tinand cont de faptul ca noi oamenii suntem curiosi in ceea ce priveste practicarea unei cai spirituale si mai ales a samanismului, venim in intampinarea acestei curiozitati cu evenimentul Way of the Ancients in care putem experimenta si vedea care din aceste practici spirituale am dori sa le aprofundam. Avem nevoie sa tinem cont de faptul ca orice cale spirituala este o practica pentru toata viata. Rezultatele pe care le vom obtine in urma calatoriei spirituale sunt in functie de o buna temporizare, de destinul si de dedicarea noastra in aceasta practica. 

Acesta este si scopul continuarii acestui eveniment, de a gasi moduri prin care putem readuce echilibrul si armonia in viata nostra si de a crea un prezent si un viitor pozitiv pentru noi, prin folosirea practicilor spirituale si a ceremoniilor. Viata traita fara pasiune si fara inteles poate conduce la stagnare. Prin practicile spirituale putem explora modalitati de a ne crea o viata plina de insemnatate si armonie pe toate planurile, bucurandu-ne de fiecare clipa si fiecare intamplare din viata noastra.

Way of the Ancients – Calea Strabunilor, aduce în fata dumneavoastra in acest an reprezentanti ai traditiilor Q’ero din Anzi - Peru, a nativilor amerindieni, a traditiei Maya binecunoscuta de noi datorita profetiilor civilizatiei mayase dar si invatatori spirituali internationali.


Invitatii acestui Eveniment:

Vernon Foster
„Ceremoniile si cercurile, daca sunt conduse conform protocolului adecvat si cu intentii sacre, vor avea un rezultat vindecator.“ Sunt indian din tribul Klamath/Modoc, însa, înca de la o varsta foarte frageda am fost crescut cu învataturile Lakota si Ojibway, astfel încat munca pe care o fac astazi este puternic influentata de traditiile si cultura acestor doua triburi. Înca din adolescenta am fost expus caii spirituale si pana in ziua de astazi, am mentinut aceste valori care m-au purtat prin viata in echilibru si armonie cu mine si cu tot ceea ce ma inconjoara.

Daniela Lucia Nistor
Este mesager si canal spiritual pentru Mama Divina si Maestri Ascensionati. Daniela Lucia a primit darul de mesager în urma cu 15 ani când în cadrul unui pelerinaj la Medugorje s-a conectat printr-o viziune la Fecioara Maria care i-a transmis: ”Doresc sa fii mesagerul meu spiritual si sa transmiti oamenilor mesajele mele de pace, vindecare si iubire divina“. Ea este de asemenea scriitor, învatator spiritual international si speaker. Metoda ei proprie “Vindecare de SufletTM aduce în doar o sedinta informatii obtinute prin channeling depre radacinile problemelor si esenta sufletului, curatarea blocajelor si o binecuvântare ce initiaza manifestarea dorintei sufletului.

Juan Yool Gómez
Este unul din cei care pastreaza si astazi cunoasterea civilizatiei maya si care, la randul sau, s-a implicat in mai multe actiuni de promovare si învatare a acestei traditii fiind premiat mai multi ani la rând pentru meritele lui. Diploma de merit pentru: Promovarea Educatiei Maya în Guatemala, atribuita de catre: Comisia Prezidentiala Impotriva Discriminarii si Rasismului Contra Populatiilor Indigene din Guatemala si de catre Asociatia Centrelor Educationale Maya, ACEM, Guatemala în 06 noiembrie 2005.

Francisco Chura Flores
Este saman Q’ero din muntii Anzii Peruani, Elder în aceasta traditie si pastrator al Pamântului Pampa Mesayok. În muntii Anzi la mare înaltime traieste o comunitate de fermieri, tesatori si vindecatori numita Q’ero, care timp de aproape 500 de ani a pastrat si a mentinut toata cunosterea pe care o detinea în momentul invaziei conchistadorilor. Acestia au fost ’’gasiti” în 1949 de antropologul Oscar Nuñez del Prado, initiatorul si conducatorul primei expeditii în satele Q’ero din 1955. Vindecatorii din cadrul comunitatii Q’ero sunt cunoscuti sub numele “paqos”, ceea ce înseamna “preot sau mistic” în quechua, limba Inca.

Fancisca Curra Borrecal
Membru International Practicant al Cooperacion Internacional, asociatie prin intermediul careia de mai bine de 18 ani lucreaza ca formator pentru reabilitarea femeilor din Maroc, Algeria, Capul Verde, Guatemala (Premiul Andaluz din partea Cooperacion Internacional). De mai bine de 4 ani lucreaza alaturi de Ghizi Spirituali (samanii) ai Consiliului din Patzun (Guatemala), fiind membru al acestui consiliu si primind initiere în cosmoviziunea Maya. Este prima femeie din Europa care a fost investita ca Ghid Spiritual sau AJquij (saman) Maya, initierea fiind primita de la etnia Kakchiquel. 

Carlos Escusin Trelles
Este profesor formator în Chiromasaj si masaj Shiatzu, iar de mai bine de 4 ani lucreaza alaturi de Ghizii Spirituali (samanii) ai Consiliului din Patzun (Guatemala), fiind membru al acestui consiliu si primind initiere în cosmoviziunea Maya. A fost investit ca Ghid Spiritual sau AJquij (saman) Maya de etnia Kakchiquel. A studiat si s-a format ca profesor în arta masajului ayurvedic la Institutul Sastang Yoga Ayurveda Mandiran din Varanasi (India) urmând calea veche a initierilor , urmând timp de 25 de ani cursurile sustinute de Dr. Peetambar Misrha si obtinând acum 12 ani dreptul de a transmite mai departe arta masajului ayurvedic.


Unde si cand se va desfasura evenimentul:
Conferinta Way of the Ancients – 10 Septembrie 2017
Program: 10:00 – 18:00 la Hermitage Urban Spiritual Hub, Str. Mihai Eminescu, nr.127, Bucure?ti, România 

Disponibilitate conferinta 150 locuri.

Taxa participare conferinta: 200 RON
Înscrierile se pot face pana la data de 1 Septembrie 2017 

Workshop Way of the Ancients – 13 Septembrie – 17 Septembrie 2017 
Program: 13-17 Septembrie 2017 în cadrul Complexului Turistic Pânicel – în apropierea Cetatii Medievale Râsnov.

Concert Sacred Word Music cu Kailash Kokopelli – 19 Septembrie 2017 
Concertul va începe la ora 19:00 la Hermitage Urban Spiritual Hub, Str. Mihai Eminescu, nr.127, Bucure?ti, România


Date de contact si înscriere:
Email: contact@wayoftheancients.net
Web: www.wayoftheancients.net
Telefon: +40.740.033.026

Te poti înscrie acum accesand link-ul de mai jos!
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe63NpYnqk6RR3R7ByIeKPLiCDXBiFgAbLXT8wgm9Ja85ch_Q/viewform

De ce este important sa fii alaturi de noi:
Poti aduce în experienta ta unelte noi pline de întelepciune si cunoastere a traditiilor stravechi, pentru sustinerea evolutiei personale; 
Poti cunoaste în mod direct traditia si viziunea transmisa de Elderi, în integritatea si puritatea în care ele au fost pastrate si transmise de-a lungul timpului; 
Vei avea posibilitatea sa-ti deschizi mintea catre noi metode de auto-cunoastere si auto-sustinere explorând într-o forma autentica propria constiinta.

Grabeste-te sa-ti rezervi un loc în aceasta calatorie de explorare a constiintei!cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste