Sound Medicine & Sacred Word Music Concert sustinut de Kailsh Kokopelli

Sound Medicine & Sacred Word Music Concert sustinut de Kailsh Kokopelli

Te invitam la primul concert aniversar al celei de a II a editii a Sumitului Way of the Ancients, care are loc în acest an în luna septembrie. Concertul este o experienta muzicala sacra tinut la nivel international cu cântece ce ofera experienta sunetului vindecator. 

Kailash Kokopelli este un multi-instrumentalist ce foloseste atat vocea prin intermediul celor mai de seama cântece pentru inima si spirit cât si corzi si percutie, flautul nativ american, Didgeridoo australian si tobe medicinale si nu in ultimul rând sunetul incredibil al corzilor tritarului.

Kailash desfasoara activitati în scoli, universitati, institutii terapeutice, conferinte, festivaluri, si în sali de concerte din întreaga lume, îndrumându-si publicul catre sursa interioara prin intermediul calatoriilor muzicale.

Kokopelli este un constructor de poduri intercultural,vindecator si artist umanitar care lucreaza cu oamenii indigeni din toata lumea. Ca producator mondial de muzica, multi-instrumentalist si expert în terapia prin muzica, el ofera instrumentele sale ca instrumente de rugaciune si chei de initiere în procese de auto-vindecare. Prin cântecele sale mistice Kailash comunica cu Sursa si astfel sunt dezvaluite chei în extinderea perceptiei . Sunetul instrumentului sau unic, cunoscut sub numele de Tritar sau Worldstick, poarta cântece pentru inima, vindeca prin mantre si rugaciuni ca o invitatie de a practica dansul sunetului si al muzicii. Inspirat de ceremoniile si studiile sale de la vârsta de 17 ani, Kailash transmite rugaciunea si stapâneste flautul nativ american, fiind unul dintre primii cantareti europeni de Didgeridoo si lucreaza cu efectul vindecator al sunetului din 1988. Pe lânga invocari ale spiritelor el este însotit de tobele sale medicinale si preda dansul sacru al sunetului si muzicii pentru miscarea pacii si vindecare Chi cunoscuta sub numele de KACHIMO la scoala Mystery Sanctuary din Suedia si din întreaga lume.

GÁBOR ÖLVEDI-percutionist

Admiratia pentru muzica s-a dezvoltat înca din copilarie. A învatat dansuri populare maghiare si transilvanene la Centrul Jazz-Drum al Scolii de Muzica Antal Csermák din Veszprém.
Din 2000 a participat la ateliere si lectii private cu Hossam Ramzy, Issam Houshan si Abdou Manssour pentru a-si perfectiona tehnica de percutie siriana si egipteana.
Si-a dorit sa învete sa cante la instrumente noi, asa ca a luat lectii private de toba indiana la faimosului Peter Szalay, iar din 2016 el învata sa cante la toba indiana de la maestrul indian Rajesh Gangani.

Gábor Ölvedi lucreaza împreuna cu dansatori contemporani si orientali, participând si la productii de teatru.

Gábor este directorul de arta al Festivalului de percutie de la Lacul Velencei, care a avut un mare succes în 2016.

Preda percutie la diferite niveluri în propria scoala de tobe din Orientul Mijlociu. 
Cei 25 de ani petrecuti în dansurile folclorice, muzicale si melodii folclorice din Ungaria si Transilvania sunt în principal aroma muzicala pe care o reprezinta. Gábor a fost interesat de spiritualitate si de cunoasterea de sine înca din copilarie. El s-a alarurat budismului la vârsta de 15 ani si, dupa 20 de ani, a dorit sa cunoasca patrimoniul spiritual al culturii vedice. Prin urmare s-a mutat ss traiasca câtiva ani într-o comunitate de ferme din Krisna Valley. Pe lânga muzica, iubeste gradinaritul si condimentele organice, ceaiurile din ierburi si alte produse bio. Instrumentele la care cânta sunt darbuka, dojo, sombati, riq, def, (tobe de cadru), tar,tapan / davul, mridangam , Flaut transilvanean,tobe indiene, harmonium, conga, djembe, tobe samanice maghiare.

Usile se deschid pe 19 septembrie la ora 19:00 la Hermitage Urban Spiritul Hub iar biletele se gasesc în format electronic si pot fi achizitionate de pe: www.wayoftheancients.net

Pretul biletului este de 250 Ron.
Disponibilitate 150 locuri

Adresa Hermitage Urban Spiritual hub:
Str. Mihai Eminescu, nr.127, Bucuresti, Romania. Între Str. Viitorului si Str. Vasile Lascar.

Date de contact si înscriere:

Email: contact@wayoftheancients.net
Web: www.wayoftheancients.net
Telefon: +40.740.033.026

Surse artisti:
https://www.youtube.com/watch?v=lTpdVyLlxOw
https://www.youtube.com/watch?v=GU8n4tbiFEI
https://www.youtube.com/watch?v=yG9A8VTF5Lw&t=115s
https://www.youtube.com/watch?v=_cGcOfV8Nvc

Vino la Hermitage Urban Spiritual Hub sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica!

Intrarea in sala de concert se face fara incaltaminte.cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste