Lu Jong - Tibetan Healing Yoga cu Rezan

Lu Jong - Tibetan Healing Yoga cu Rezan

Lu Jong - Tibetan Healing
Arta transformarii corpului prin miscare

Lu Jong este o practica straveche de yoga, ce provine din Buddhismul Tantrayana. Aceasta presupune o serie simpla de miscari ale corpului, facuta in armonie cu respiratia ritmica, avand efecte profunde asupra sanatatii, mintii si a spiritului. Multi se gandesc la Buddhismul Tibetan ca la o practica statica, pe o saltea de meditatie, insa pentru calugarii ce mediteaza in muntii din Tibet, departe de societate, a fost nevoie de o practica care sa ii mentina intr-o conditie fizica buna, cu un sistem imunitar puternic si cu abilitati de vindecare bine setate. Pe langa toate acestea scopul lor principal era dezvoltarea sinelui si o constientizare a naturii realitatii. Lu Jong indeplineste toate acestea. 


De ce Lu Jong?
Pentru a intelege ca practica de Lu Jong poate oferi asemenea beneficii corpului, mintii si energiei, este important sa intelegem viziunea Buddhismului Tibetan asupra acestor sisteme si cum organismul uman este conectat cu mediul inconjurator. Invataturile lui Buddha vorbesc despre mii de canale energetice ce traverseaza si asigura sanatatea intregului corp. Lu Jong combina miscarea pentru a pune o presiune gentila pe aceste canale, avand ca efect deblocarea lor si permiterea energiei sa circule libera din nou. De asemena miscarea continua a corpului calmeaza mintea, devenind o meditatie in activa.

Miscarile din practica Lu Jong aduc o atentie deosebita asupra coloanei vertebrale, coloana fiind catalizatorul energiei din corpurile noastre. Coloana este radacina ce conecteaza organele si intreg corpul. O afectiune in corp va incepe cu un punct corespondent blocat in coloana, de aceea o coloana sanatoasa va crea suport intregului corp si va permite un flux bun de energie. 

Imbinand cele cinci elemente din mediul inconjurator : Apa, Foc, Pamanat, Aer si Spatiu in practica Lu Jong se echilibreaza si purifica toate aspectele sinelui. 


Cui i se adreseaza?
Lu Jong este o practica ce poate fi facuta de oamenii de toate varstele, indiferent de abilitatiile fizice. 


Cat costa acest workshop? 
Cost de participare: 50 ron
Inscrierea se face achitand taxa de participare in numerar (la locatie).


Cum ma inscriu? 
Participarea se face numai cu inscriere prealabila:
email: info@bodhiyoga.ro
telefon: 0722 664 806cosul tau

Total 0.00 RON
Vezi Cos Plateste